WiFi portál pro města a obce

 

DEMO ukázkaObecní či městská WiFi a podpora pro místní podnikatele

Aktuálně jsme spustili nový projekt se zaměřením pro obecní či městské úřady. Spojujeme tak příjemné s užitečným a v této těžké době nabízíme pomocnou ruku.

Co je SmartWiFi a co mi nabídne?

SmartWiFi je ve zkratce uvítací obrazovka nebo také portál, který se zobrazí uživatelům (hosté a návštěvníci), když se ze svého zařízení připojí k WiFi na úřadě nebo volné WiFi síti v obci. Kliknutím na obrázek nebo ZDE si můžete zobrazit demo verzi.

Proč bychom takový portál měli chtít?

SmartWiFi je vstupní bod, který se zobrazí návštěvníkům jako první při vstupu na veřejnou nebo obecní WiFi síť. Návštěvníci a občané tak uvidí hned aktuální informace z obce, které jsou aktuálně důležité. Díky portálu se také může zvětšit návštěvnost i odběr na facebook stránkách obce, kde lidé chodí spíše, než na stránky obce.
Portál umožnuje také zobrazení reklamy a tím Vám může portál vydělávat. Pokud budete tedy chtít podpořit místní podnikatele nějakou reklamou nebo vydělat peníze, je tu tato cesta. Je důležité zmínit, že to, co si jako obec nasmlouváte, tak je jen ve vaši režii. My jako provozovatel portálu pouze umístíme na portál daný banner nebo bannery.

DEMO ukázka

Získání peněz pro obec

Díky bannerové reklamě, viz. předchozí bod, můžete dále vydělávat. Je jen na Vás, zdali za umístění bannerů budete od Vámi vybraných podnikatelů něco vybírat nebo jim dáte podporu zdarma. Měsíční zisk může být v řádu stovek, tisíců nebo i daleko více.

Jak pomohu místním podnikatelům?

Podnikatelé jsou samozřejmě za každou reklamu vděční a pokud firma nebo živnostník bude mít z reklamy prospěch, rádi Vám za prostor reklamy zaplatí. Na portál doporučujeme dát maximálně 2 až 3 bannerové reklamy, které se automaticky točí dokola. Jakou cenu si za zobrazení reklamy necháte zaplatit je na Vás, může to být pár stovek nebo několik tisíc. Jestli WiFi portál bude jen na úřadě, a nebo v celé obci, to je také rozdíl.

 

blank

Jak to funguje a co k tomu potřebujeme?

SmartWiFi je služba a jako provozovatel odpovídáme za její provoz a hladký chod. Díky tomu nepotřebujete žádné servery a nemusíte si kupovat další drahé železo. Standardně dodáváme malou krabičku (router/brána), která portál dokáže zobrazit návštěvníkům. Tato krabička se následně propojí s Vaší WiFi sítí. Bližší technické informace samozřejmě rádi sdělíme.
Aby služba fungovala, tak potřebujete internet a také WiFi síť (umíme také dodat). Pokud chcete nasadit SmartWiFi do celé obce, potřebujete mít pokrytou obec WiFi signálem (také umíme zařídit).

 

Co to stojí?

První měsíc provozu služby je ZDARMA.
SmartWiFi pro úřad se platí měsíčně, čtvrtletně nebo ročně na fakturu. U platby na fakturu je poté smlouva v minimální délce 12ti měsíců. U delších závazků jsou poté individuální slevy.

Základní cena pro obecní úřad je poté 990,- Kč měsíčně bez DPH.

U větších projektů, jako je napojení na celoobecní WiFi poté může být cena vyšší.

 

 

 

Jak se mohu do projektu přihlásit?

Pro přihlášení do projektu nás jednoduše kontaktujte na tyto kontaktní údaje

obchod@smart1.cz    270 003 223